Over mij

Mijn naam is Nadi Dunning, ik ben geboren op 8 februari 2002 en ik woon samen met mijn familie in Drenthe. Na het behalen van mijn havo diploma ben ik Commerciële Economie gaan studeren, dit bleek echter niet de opleiding voor mij. Uiteindelijk heb ik wel mijn propedeuse en diploma op AD niveau gehaald. In 2021 ben ik gestart aan de opleiding dierenartsassistent-paraveterinair, momenteel zit ik in leerjaar 3 en hoop in 2024 de opleiding af te ronden.

Hoe het begon op YouTube

In 2016 ben ik gestart met mijn eigen YouTubekanaal. Ik wou graag het platform gebruiken als dagboek zodat ik de activiteiten die ik met mijn paard deed terug kon zien.

Nu, aantal jaren later, is Equi Rider uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby die ik kan zien als bijbaan. Het liefst zou ik dit uitbreiden tot mijn fulltime baan!

Fairytale

Fee is een KWPN merrie die geboren is op 26 juni 2010. Fee haar afstammeling is Be Fair x Ulster. Wij hebben Fee als onbeleerd paard gekocht toen zij 5 jaar oud was. Wij hebben Fee zelf zadelmak gemaakt en opgeleid tot Z1 niveau waar op zij liep in 2020. 

Door een chronische blessure is Fee sinds 2020 uit de wedstrijden gehaald en zij mag genieten van haar vervroegd pensioen.

Laverna

Laverna is een KWPN merrie die geboren is op 16 mei 2016. Haar afstammeling is Leprince des Bois x Zuidhorn. Laverna hebben wij eind 2020 gekocht als vervangend wedstrijdpaard voor Fee. Ze was al zadelmak toen wij haar kochten, maar ze was nog wel onwijs groen.

Laverna heeft vanwege haar pittige karakter een poosje op een trainingsstal gestaan en wij zijn haar nu weer volledig thuis aan het trainen voor de wedstrijden.